SUKI ZOETERMEER

SUKI ZOETERMEER Verse Sushi!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2601 beoordelingen
13 okt 2021 om 21:17 Na 5 stempels kreeg ik een tegoedbon (10% van 5 bestellingen) Dus ik heb mezelf voor de 2e keer deze week verwend met een maaltijd van Suki. De sushi en poke was lekker, en de yakitori kip was ook goed gebakken.
13 okt 2021 om 9:41 Hele aardige bezorger die deze dag net begonnen was. Eten was zoals altijd top ik heb heerlijk gegeten.
11 okt 2021 om 23:35 Eten heerlijk ..bezorging 80 min ipv 45 min
11 okt 2021 om 15:06 Bezorging prima op tijd, zoals aangegeven. Sushi is goed van smaak bij Suki. De kip is hetzelfde als bij KFC i.p.v. een Japanse specialiteit. Dat is iets waar nog aan gewerkt mag worden, vind ik. Verder is dit restaurant zeker aan tet raden!
10 okt 2021 om 19:15 Misosoep was heel weinig. Nog geen half bakje. Geen saus bij de gyoza. De soyabonen waren te lang gekookt
8 okt 2021 om 21:31 Heerlijk eten en een hele vriendelijke bezorger. Ik bestel hier vaker en heb hier nog nooit slechte ervaringen gehad.
8 okt 2021 om 20:01 Lekker hoor
8 okt 2021 om 10:01 Vroeger mijn favoriete sushi restaurant, helaas een tijdje gesloten maar inmiddels weer open. Erg lekker gegeten!
5 okt 2021 om 8:04 Goeie fried chicken met een lekkere mayo achtige saus
3 okt 2021 om 18:48 Lekkere sushi mooi op tijd gebracht 10 minuten later
26 sep 2021 om 20:28 Netjes bezorgd, keurig verpakt. Sushi smaakt te lekker, precies goed! Dank voor de heerlijke maaltijd!
24 sep 2021 om 22:45 Eten smaakte top! Bezorging duurde wel wat lang 60min.